Adverteren op 10000scholen.nl?

vanaf € 4.500,00

Adverteren op 10000scholen.nl

10.000scholen.nl helpt ouders bij het vinden en vergelijken van scholen. Van alle basis- en middelbare scholen in Nederland wordt zoveel mogelijk onafhankelijke informatie getoond. Wat voor soort onderwijs biedt een school aan? Halen de leerlingen hoge cijfers? Zijn er andere scholen in de buurt? Wat vindt de Inspectie van het Onderwijs? Op 10.000scholen.nl is alle waardevolle informatie die we over scholen kunnen vinden gratis toegankelijk.

kosten van adverteren op 10000scholen.nl

Op 10000scholen.nl kun je al adverteren vanaf € 4.500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die 10000scholen.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Indien door te late aanlevering de campagne later dan gepland start, dan is WEBADS B.V. gerechtigd de daardoor vervallen eenheden naar rato alsnog in rekening te brengen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers