Adverteren op 100% NL? RadioBookers

Alles-in-1 voor

100%NL pakket 15 spots

Adverteren 100% NL

Radio 100% NL is de ultieme radiozender voor de liefhebber van muziek van Nederlandse bodem. Ondanks het korte bestaan heeft de zender met wekelijks 1.9 miljoen verschillende luisteraars al een succesvol en herkenbaar geluid.

Voor onder andere vrouwen tussen 20 en 49 jaar, jonge gezinnen en shoppers is radio 100% NL meer dan radio alleen. Deze trouwe achterban zorgt voor een groot bereik in korte tijd. Daarnaast zijn radiospots snel in te zetten en de productiekosten relatief laag, hierdoor is radio 100% NL de ideale plek voor een advertentie.  Dus is 20-49 jaar, jonge gezinnen en shoppers jouw doelgroep? Wacht dan niet langer en breng je boodschap direct over met behulp van een radioreclame op 100%NL.

Kosten radioreclame

RadioBookers staat bekend om transparante prijzen en helderheid.  Adverteren op radio 100% NL is verkrijgbaar in drie pakketten. 15 spots verdeeld over 300 seconden kost € 4.527,65. Voor 30 spots verdeeld over 600 seconden betaal je € 7.391,45 en voor het financieel meest gunstige pakket betaal je voor 45 spots verdeeld over 900 seconden slechts € 9.897,28. De kosten komen voort uit het aantal radiospots (inclusief productie van de spots/commercials), het aantal seconden zendtijd en het aantal GRP’s.

Wil je deze doelgroep op de beste manier benaderen, kies dan voor adverteren met een 100% NL pakket, de beste investering die je kunt maken om je bedrijf verder te helpen.

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl vind je momenteel 224 radiozenders waarop jouw commercial geboekt kan worden. Maar misschien ben je ook wel geïnteresseerd in onze andere mogelijkheden om een groot publiek te bereiken?

In totaal hebben wij 181 landelijke en 105 regionale advertentiemogelijkheden op de radio beschikbaar om jouw doelgroep te bereiken. Als je een account aanmaakt, dan zal je ervaren hoe eenvoudig wij het voor je hebben gemaakt om uit deze grote hoeveelheid mogelijkheden de juiste advertentiemogelijkheid te vinden.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers