Adverteren op 100p.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op 100p.nl

Met bijna 1,8 miljoen verschillende luisteraars per week is 100% NL het snelst groeiende radiostation van Nederland. 100% NL is het radiostation met de muziek van Nederland en is overal in Nederland te beluisteren. De kerndoelgroep van 100% NL zijn vrouwen tussen de 25-45 jaar, dat zich vertaalt naar de doelgroepen 20-49 jaar en jonge gezinnen met kinderen. De website staat vol met informatie over het radiostation en pagina's met veel informatie over de programma's en de persoonlijkheden die daarbij horen.

doelgroep van 100p.nl

De kerndoelgroep van 100% NL zijn vrouwen tussen de 25-45 jaar, dat zich vertaalt naar de doelgroepen 20-49 jaar en jonge gezinnen met kinderen.

100p.nl richt zich op mensen die interesse hebben in nieuws en media

kosten van adverteren op 100p.nl

Op 100p.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die 100p.nl te bieden heeft. Wij hebben 7 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Sponsored story - blogevent op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers