Adverteren op 1limburg.nl (app) ?

vanaf € 250,00

Adverteren op 1limburg.nl (app)

1Limburg is een krachtenbundeling van L1 en Media Groep limburg. De app van 1Limburg brengen actualiteiten op het gebied van nieuws en sport in limburg. Voor adverteerders een platform om gericht jou klanten te bereiken.

kosten van adverteren op 1limburg.nl (app)

Op 1limburg.nl (app) kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die 1limburg.nl (app) te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Foto's/video's mogelijk s.v.p. volgorde aangeven. tevens linkjes in de tekst mogelijk. titel (max 50 karakter) en onderwerp bijvoegen. plaatsing maximaal 24 uur a aanlevering.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers