Adverteren via 2-Signs Breda?

Standaard vanaf € 514,10

Onze vanaf prijs € 488,39

Adverteren via 2-Signs Breda

In de gemeente Breda bestaat het netwerk van Centercom uit 2-Signs. Een 2-Sign heeft twee zijden met aan weerszijden een poster op A0-formaat. Ze zijn bevestigd aan lantaarnpalen op strategisch gekozen locaties door de gemeente.

kosten van adverteren via 2-Signs Breda

Via 2-Signs Breda kun je al adverteren vanaf € 488,39 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

verspreidingsgebied van 2-Signs Breda

  • Breda

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

In totaal zijn er 60 tweezijdige A0-reclame-displays inzetbaar in de gemeente Breda. Deze zijn onderverdeeld in series van 10 en 20 2-Signs. De startdag is maandag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers