Adverteren op 24Kitchen.nl?

vanaf € 1.000,00

Adverteren op 24Kitchen.nl

24Kitchen is vooral bekend geworden als (enige) foodzender in Nederland. Bij vrijwel alle aanbieders wordt vierentwintig uur per dag programma’s over alles dat met food te maken heeft uitgezonden. 24Kitchen heeft naast de zender een online platform met een gigantische receptendatabase, videorecepten, tips, nieuws, informatie en meer. 24Kitchen.nl is daarmee een van de grootste receptenwebsites van Nederland. Naast ons land is 24Kitchen ook actief in landen als Portugal, Turkije, Finland, Servië, Slovenië en Kroatië.

doelgroep van 24Kitchen.nl

Voor de thuiskok.

24Kitchen.nl richt zich op mensen die interesse hebben in eten en drinken

kosten van adverteren op 24Kitchen.nl

Op 24Kitchen.nl kun je al adverteren vanaf € 1.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die 24Kitchen.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Opmerkingen van de uitgever

Een Take-Over is op aanvraag mogelijk.
Een Branded Content is op aanvraag mogelijk.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers