Adverteren via 55% Nationaal Massa pakket

Met het 55% Nationaal pakket bereik je 55% van alle Nederlanders van 13 tot 75 jaar in meer dan 160 gemeenten met reclame in bushokjes (abri's) en reclame op treinstations.

kosten van adverteren via 55% Nationaal Massa pakket

Via 55% Nationaal Massa pakket kun je al adverteren vanaf € 133.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 690 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

titels in deze combinatie

titel oplage mediumtype
{{$index+1}}. {{product.str_PRD_Name}} {{amount.amount | number}} {{product.str_CTG_Name}}

Opmerkingen van de uitgever

Indicatieve verdeling aantal vakken : Echte verdeling is pas bekent op het moment van afname, op basis van beschikbaarheid en wens.

Het is mogelijk om een Massa pakket te combineren met een doelgroeppakket zodat je een extra hoge attentiewaarde onder jouw gewenste doelgroep creëert. Neem contact op voor meer informatie.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers