Adverteren via 65% Nationaal pakket

Wil je 65% van alle Nederlanders van 13 tot 75 jaar bereiken met reclame in bushokjes (abri's) en reclame op treinstations? Het 65% Nationaal pakket bied je zichtbaarheid in meer dan 160 gemeenten en heeft een gemiddelde contactfrequentie van minimaal 8.

kosten van adverteren via 65% Nationaal pakket

Via 65% Nationaal pakket kun je al adverteren vanaf € 245.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

De bereikspakketen bestaan uit vlakken op straat, NS en winkelcentra en bieden een gegarandeerd landelijk bereik binnen de doelgroep m/v 13-75 jaar.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers