Adverteren via A0 Displays Vianen?

Standaard vanaf € 898,00

Onze vanaf prijs € 853,10

Adverteren via A0 Displays Vianen

Event Support Holland is geruime tijd aanbieder van buitenreclame. De driehoeksborden en displayborden kunnen snel en efficiënt ingezet worden voor ieder doel en alle merken.

kosten van adverteren via A0 Displays Vianen

Via A0 Displays Vianen kun je al adverteren vanaf € 853,10 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

verspreidingsgebied van A0 Displays Vianen

  • Vianen (ut)

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

In de gemeente Vianen worden dubbelzijdige displays geëxploiteerd, deze zijn onderverdeeld in 2 series van 20 displays. De A0-displays staan op A-locaties gemonteerd.

Genoemde tarieven zijn exclusief drukwerkkosten

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers