Adverteren via A0-Frames Amsterdam regulier?

Standaard vanaf € 485,00

Onze vanaf prijs € 460,75

Adverteren via A0-Frames Amsterdam regulier

A0-frames zijn Frames met posters van A0-formaat en zijn te vinden op elektriciteitshuisjes en buitenmuren op drukbezochte locaties in de Amsterdam.

kosten van adverteren via A0-Frames Amsterdam regulier

Via A0-Frames Amsterdam regulier kun je al adverteren vanaf € 460,75 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

verspreidingsgebied van A0-Frames Amsterdam regulier

  • Amsterdam
  • Amsterdam Zuidoost

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

De A0- Frames worden aangeboden in vaste series en zijn per week inzetbaar. Deze series worden voordurend geoptimaliseerd om te zorgen voor een optimaal bereik en dekking. De A0-Frames zijn enkel afneembaar in reguliere series van 25, 50 of 75 borden. De startdag is maandag en donderdag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers