Adverteren via A0-Frames Delft?

Standaard vanaf € 780,00

Onze vanaf prijs € 741,00

Adverteren via A0-Frames Delft

Deze series bestaan uit A0-formaat posters op verschillende objecten, waaronder stoplichtkasten en elektriciteitshuisjes . Deze objecten staan op strategische en drukbezochte posities in de hele stad. De series worden voortdurend geoptimaliseerd om te zorgen voor een optimaal bereik en dekking.

kosten van adverteren via A0-Frames Delft

Via A0-Frames Delft kun je al adverteren vanaf € 741,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

verspreidingsgebied van A0-Frames Delft

  • Delft

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

Deze series worden voortdurend geoptimaliseerd om te zorgen voor een optimaal bereik en dekking. Beschikbaarheid van de locaties is daarom op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers