Adverteren via A1-Frames Amsterdam?

Standaard vanaf € 235,00

Onze vanaf prijs € 223,25

Adverteren via A1-Frames Amsterdam

Buiten­reclame op A1 -for­maat is een ide­ale manier om tegen een zeer laag tarief mensen onder­weg te bereiken. Heb je een klein bud­get of wil je een lokale doel­groep aanspreken dan is dit netwerk uiter­mate geschikt. Het A1 -netwerk is mid­den in de stad aan­wezig.

kosten van adverteren via A1-Frames Amsterdam

Via A1-Frames Amsterdam kun je al adverteren vanaf € 223,25 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

verspreidingsgebied van A1-Frames Amsterdam

  • Amsterdam
  • Duivendrecht
  • Haarlemmerliede
  • Lijnden

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 679 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

Product enkel afneembaar in series van 50. Beschikbaarheid locaties op aanvraag. Dit kan zowel gespreid of per stadsdeel. Startdag is maandag en donderdag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers