Adverteren in A1 poster verloskundigenpraktijk?

Standaard vanaf € 8.519,74

Onze vanaf prijs € 8.093,75

Adverteren in A1 poster verloskundigenpraktijk

Om effectief als adverteerder binnen de muren van de verloskundige, het consultatiebureau en de kraamzorg aanwezig te kunnen zijn, heb je draagvlak nodig bij aanstaande ouders en de professie. Dit kan door middel van A1 poster.

kosten van adverteren in A1 poster verloskundigenpraktijk

Via A1 poster verloskundigenpraktijk kun je al adverteren vanaf € 8.093,75 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 286 advertentiemogelijkheden in binnenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

Ieder kwartaal is het mogelijk om te participeren in een A1 formaat thema- affiche. Wat de propositie bijzonder maakt is dat de inhoud van de brochures vooraf getoetst wordt door de professional zelf.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers