Adverteren op Aacconected.nl?

prijs op aanvraag

Adverteren op Aacconected.nl

De AACC is een personeelsvereniging van enthousiaste mensen die een werkrelatie hebben of hebben gehad met ABN AMRO (of gelieerde ondernemingen). Wat de AACC doet, wordt hierna in grote trekken opgesomd. Zowel Apple-fans als Windows-gebruikers komen bij de AACC ruimschoots aan hun trekken, dus ...
Website
Eigenlijk kun je alles vinden op deze site. Om daar volledig gebruik van te kunnen maken, moet je je de eerste keer registreren met je lidmaatschapsnummer (zie Lid worden hierna).

kosten van adverteren op Aacconected.nl

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Aacconected.nl te bieden heeft. Wij hebben 2 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers