Adverteren op Aanbieding (mobiel)?

vanaf € 1.000,00

Adverteren op Aanbieding (mobiel)

De Aanbieding app is de populairste onafhankelijke boodschappen app van Nederland. De app biedt een dagelijks overzicht van o.a. alle aanbiedingen binnen de 18 grootste supermarkten in Nederland.
Waarom gebruikt men deze mobiele app?
Elke maand gebruiken meer dan 95,000 Nederlanders de app om tijdens de boodschappen betere, slimmere en de meest voordelige keuzes te maken. De app biedt zoekmogelijkheden naar aanbiedingen, merken, producten en categorieën, een handig boodschappenlijstje, een overzicht van de nieuwste producten en alle supermarktlocaties, en bijbehorende openingstijden, in Nederland.
Verkoop-verhogend met de in-app boodschappenlijst
Adverteren in de Aanbieding app heeft als doel geadverteerde producten en acties op boodschappenlijstjes van gebruikers te krijgen. Hiermee kan Aanbieding de verkoop van geadverteerde producten en acties sterk verhogen. Per maand worden gemiddeld 25,000 producten vrijwillig toegevoegd aan boodschappenlijstjes binnen de app. De Aanbieding app is tevens een bewezen middel om Top-Of-Mind bekendheid te verhogen bij gebruikers.
De kracht van de Aanbieding app
De kracht van de Aanbieding app zit in het gebruiksmoment; vlak vóór of tijdens het doen van de boodschappen. Adverteerders bereiken hiermee de consument op een cruciaal moment; namelijk in de supermarkt, of thuis tijdens het voorbereiden van de boodschappen.

kosten van adverteren op Aanbieding (mobiel)

Op Aanbieding (mobiel) kun je al adverteren vanaf € 1.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Aanbieding (mobiel) te bieden heeft. Wij hebben 18 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers