Adverteren in aandrijvenenbesturen.nl (nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in aandrijvenenbesturen.nl (nieuwsbrief)

Elke dinsdag en vrijdag worden de professionals in de gehele Motion & Control markt op de hoogte gebracht van al “hun” relevant nieuws middels een nieuwsbrief. Deze staat erom bekend regelmatig primeurs te brengen. Een ideale manier om via advertorials en productorials, bannering en via de hoogrenderende rubriek “uitgelicht” uw nieuwe en/of bestaande producten, diensten etc. op opvallende en effectieve wijze onder de aandacht te brengen. Naast de reguliere edities verschijnen er regelmatig thema-of beursnieuwsbrieven. Deze sluiten aan bij een special uit het vakblad a&b. Met de combinatie tussen het blad en themanieuwsbrief, krijgt uw boodschap een uniek crossmediaal effect.

kosten van adverteren in aandrijvenenbesturen.nl (nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die aandrijvenenbesturen.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 3 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers