Adverteren op aandrijvenenbesturen.nl ?

vanaf € 250,00

Adverteren op aandrijvenenbesturen.nl

Al sinds 1997 vinden maandelijks duizenden engineers alle vakinformatie die zij nodig hebben op www.aandrijvenenbesturen.nl. Een onmisbare up-to-date nieuwsbron voor de specialist die crossmediaal in combinatie met de nieuwsbrief en het vaktijdschrift wordt geïnformeerd en hierdoor midden in de Motion & Control wereld staat. De site geeft relevant (vak) en vaak “breaking news” maar ook informatie over nieuwe producten, mensen, vacatures, congressen, beurzen en evenementen. Vaste onderwerpen zijn Motion & Control, Industrial Maintenance en productie en procesautomatisering, waarmee elke engineer successen kan boeken in zijn of haar vakgebied. Tevens beschikt de site over een gratis te raadplegen database waar alle relevante bedrijven in zijn opgenomen.

doelgroep van aandrijvenenbesturen.nl

ab is bestemd voor: constructeurs, ontwerpers, (hoofd) Research & Development, (hoofd) Technische Dienst, Hoofd Tekenkamer, Onderhoudsmanagers, docenten en studenten HTS/TU.

kosten van adverteren op aandrijvenenbesturen.nl

Op aandrijvenenbesturen.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die aandrijvenenbesturen.nl te bieden heeft. Wij hebben 5 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever


alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers