Adverteren in Aankomstpakket Schiphol?

Standaard vanaf € 7.000,00

Onze vanaf prijs € 6.650,00

Adverteren in Aankomstpakket Schiphol

Trek de aandacht van de reizigers als ze tot rust komen op de bewegende loopbruggen. De digitale schermen zijn verdeeld over de pieren van de luchthaven en aan de pijlers in het midden van de rolpaden. De schermen zijn back-to-back geïnstalleerd om aankomende passagiers te bereiken.

kosten van adverteren in Aankomstpakket Schiphol

Via Aankomstpakket Schiphol kun je al adverteren vanaf € 6.650,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

verspreidingsgebied van Aankomstpakket Schiphol

  • Schiphol

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 288 advertentiemogelijkheden in binnenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Doelgroepdata

Opmerkingen van de uitgever

Het pakket bestaat uit 79 (portrait) schermen met een grootte van 46"/ 55" en 1080 x 1920 pixels. De minimale campagneduur is 4 weken. startdata is de maandag.

De lengte van de commercial is 7 seconden en er worden maximaal 4 adverteerders getoond.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers