Adverteren via Abri Staring College Zutphenseweg regio Lochem?

Standaard vanaf € 91,00

Onze vanaf prijs € 86,45

Adverteren via Abri Staring College Zutphenseweg regio Lochem

Als adverteerder kun je aan de binnen- en buitenkant van de abri adverteren en je doelgroep: ov-reizigers en overige weggebruikers bereiken.

kosten van adverteren via Abri Staring College Zutphenseweg regio Lochem

Via Abri Staring College Zutphenseweg regio Lochem kun je al adverteren vanaf € 86,45 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

verspreidingsgebied van Abri Staring College Zutphenseweg regio Lochem

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

Duur van reclamecampagne: per twee weken boekbaar en op alle doordeweekse dagen inzetbaar. Afmeting van de abri poster is: 1185 x 1750 mm

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers