Adverteren in AD Landelijk ? combi

Standaard vanaf 1.244,26

Onze vanaf prijs 1.088,73

AD Landelijk (ADN)

productomschrijving

Het AD is een landelijke ochtendkrant voor het hele gezin, met voor ieder wat wils. Een sterk nieuwskatern en een dagelijks goedgevulde sportkrant. De redactie van het AD staat dicht bij de leefwereld van de lezer met dagelijks een combinatie van eigen nieuws, landelijke en regionale actualiteiten en persoonlijke verhalen die mensen raken.

waarom adverteren in AD Landelijk

{{rangeAmount.label}}
70% van de Nederlanders leest een krant.
De krant is ideaal voor het plaatsen van actuele advertenties.
Dagbladen hebben een sterke band met de lezer.

doelgroep van AD Landelijk

AD-lezers hebben een brede interesse in zaken die landelijk en regionaal in de samenleving spelen en zijn gek op sport. Deze doorgaans welgestelde en middelbaar of hoger opgeleide mensen zijn actief bezig met hun werk, gezin en omgeving, en genieten van de mooie dingen in het leven. Het grootste gedeelte van de AD-lezers woont in de Randstad.

Vakformaten

kosten van adverteren in AD Landelijk

In AD Landelijk kun je al adverteren vanaf € 1.088,73 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die AD Landelijk te bieden heeft. Wij hebben 67 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

bereik van AD Landelijk

Met AD Landelijk ben je verzekerd van een gemiddeld bereik van 957.300. Wil je jouw advertentie bij een groot publiek gericht onder de aandacht brengen, dan is AD Landelijk zeker een goede keus.

meer mogelijkheden

Natuurlijk bieden we nog veel meer mogelijkheden! Op MediaBookers.nl staan de advertentiemogelijkheden van 17 Landelijke dagbladen. Je vindt alle kranten die het beste bij jouw doelstellingen passen en kunt deze bovendien eenvoudig met elkaar vergelijken op basis van prijs en oplage. Zo kom je tot een optimale keuze voor je doelstellingen en krijg je op de koop toe ook nog korting op je boeking!

NOM onderzoeksdata

NOA onderzoeksdata

titels in deze combinatie

titel oplage mediumtype
{{$index+1}}. {{product.str_PRD_Name}} {{product.amount | number:0}} {{product.str_CTG_Name}}

Opmerkingen van de uitgever

Het AD is een betrokken krant met een optimistische kijk naar de wereld, en de beste in testen. Eén landelijke en 7 regionale titels, verdeeld over 18 lokale edities, brengen tot de verste uithoeken van de Randstad relevant nieuws.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.