Adverteren op Ad.nl (mobiel)

De mobile site en apps van AD.nl bieden u volledig geïntegreerde en interactieve advertentieposities. Kom direct in de persoonlijke leefsfeer van de bezoekers met uw advertentie op de smartphone app van AD.nl. Onze app-bezoekers swipen en scrollen meerdere keren per dag om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en sportactualiteiten. Onderweg, op kantoor en thuis. Zo profiteren zij van het beste van twee werelden: de verdieping van de krant en de actualiteit van de nieuwssite.

doelgroep van Ad.nl (mobiel)

Driekwart van de mobile bezoekers is man. Van de bezoekers doet 91% de boodschappen in het huishouden. Zij zijn geïnteresseerd in nieuwe media en willen graag de laatste gadgets in handen hebben. De bezoekers hebben een goed gevulde portemonnee en betalen graag voor kwaliteit.

kosten van adverteren op Ad.nl (mobiel)

Op Ad.nl (mobiel) kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Ad.nl (mobiel) te bieden heeft. Wij hebben 10 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers