Adverteren op Ad.nl

AD.nl is de nieuwssite voor een breed Nederlands publiek. 24 uur per dag nieuws uit binnen- en buitenland, toegankelijk en aantrekkelijk gebracht. Met een focus op sport, showbizz en regio. Vooral het vrouwelijk publiek wordt getrokken door nieuws over gezondheid en relaties en de mannelijke bezoekers komen voor live verslaggeving van grote sportmomenten. AD.nl staat bovendien bekend om spraakmakende tests en onderzoeken.

doelgroep van Ad.nl

De bezoekers van AD.nl zijn voornamelijk Randstedelingen in de hoogste welstandsklassen. Deze tweeverdieners met kinderen gaan graag naar een voorstelling, bioscoop of concert. Sport is een grote liefhebberij van veel van de bezoekers, net als auto’s en motoren. Ook e-commerce en entertainment kunnen op grote interesse rekenen.

kosten van adverteren op Ad.nl

Op Ad.nl kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Ad.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

NOA onderzoeksdata

Opmerkingen en voorwaarden van de uitgever

opmerkingen

Homepage takeover: tarief op aanvraag.

voorwaarden

Aanleveren:
Standaard materiaal 3 werkdagen
Homepage Takeover & Branded content 5 werkdagen

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers