Adverteren op adodenhaag.nl?

vanaf € 4.500,00

Adverteren op adodenhaag.nl

Het Eredivisie Netwerk is een krachtig en uniek platform voor adverteerders, dicht op het hart van de doelgroep, mannen in de belangrijke levensfase tussen 20 en 49 jaar. Met ruim 20 aangesloten titels zoals Ajax.nl, PSV.nl en Feyenoord.nl bereiken we ruim 2,5 miljoen unieke bezoekers per maand.

kosten van adverteren op adodenhaag.nl

Op adodenhaag.nl kun je al adverteren vanaf € 4.500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die adodenhaag.nl te bieden heeft. Wij hebben 8 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Voorwaarden van de uitgever

Indien door te late aanlevering de campagne later dan gepland start, dan is WEBADS B.V. gerechtigd de daardoor vervallen eenheden naar rato alsnog in rekening te brengen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers