Adverteren op advalvas.vu.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op advalvas.vu.nl

De website sluit volledig aan bij het tweewekelijkse magazine Ad Valvas van de Vrije Universiteit van Amsterdam. De site brengt het laatste nieuws en achtergrondinformatie voor alle studenten en medewerkers aan de VU.

doelgroep van advalvas.vu.nl

20.000 studenten en medewerkers van de Vrije Universiteit van Amsterdam.

kosten van adverteren op advalvas.vu.nl

Op advalvas.vu.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die advalvas.vu.nl te bieden heeft. Deze website biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren namelijk 1 maar die kan je bij ons wel met korting bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Maximaal 3 Full banners op de homepage die in een carrousel van 3 worden getoond. 10% korting op het advertentiebedrag bij plaatsing van een banner i.c.m. een advertentie in het magazine AdValvas.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers