Adverteren op aedes.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op aedes.nl

www.aedesnet.nl alias www.aedes.nl is dé informatiebron voor beslissers en beïnvloeders binnen de woningcorporatiesector in Nederland. De site biedt actuele en relevante informatie voor leden van Aedes en andere geïnteresseerden in de corporatie- branche. Aedesnet wordt dagelijks aangevuld met onder andere nieuwsberichten, achtergrondinformatie en wet- en regelgeving. Verder biedt Aedesnet een agenda waarin evenementen, bijeenkomsten of andere voor de corporatiebranche interessante activiteiten worden opgenomen.

doelgroep van aedes.nl

Directie, bestuur, managers en medewerkers binnen de corporatiebranche.

kosten van adverteren op aedes.nl

Op aedes.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die aedes.nl te bieden heeft. Wij hebben 2 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers