Adverteren in Agriholland.nl (nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in Agriholland.nl (nieuwsbrief)

Agriholland ondersteunt haar bezoekers bij de dagelijkse en toekomstige werkzaamheden in de agrarische sector, agribusiness, voedingsmiddelenindustrie en de groene ruimte. AgriHolland richt zich op professionals en ondernemers in deze sectoren alsmede de organisaties daaromheen, die behoefte hebben aan korte overzichtelijke informatie. Door het ontsluiten van kennis en diensten via de site geeft AgriHolland haar bezoeker houvast en richting bij de problematiek van vandaag en de kansen van morgen. De nadruk ligt daarbij op innovatie, actualiteit en markt.

doelgroep van Agriholland.nl (nieuwsbrief)

Professionals werkzaam in de agrarische sector, agribusiness, voedingsmiddelenindustrie en de groene ruimte. Hiernaast wordt de website bezocht door professionals met aanverwante functies en adviseurs, die zich op deze doelgroep richten. HBO+ niveau, 70% bevindt zich in een leidinggevende/beleidsbepalende positie.

kosten van adverteren in Agriholland.nl (nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Agriholland.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

Doelgroepdata

Opmerkingen van de uitgever

verschijnt 1 keer per week op vrijdag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers