Adverteren op allaboutphones.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op allaboutphones.nl

All About Phones is sinds 2007 actief in Nederland. De website richt zich op alle facetten van de telecommunicatie en schrijft hier dagelijks over met een vijfkoppig redactieteam. De website is in korte tijd uitgegroeid tot de grootste website voor telecomnieuws, reviews en video’s in Nederland (niche-sites niet meegerekend). De site publiceert dagelijks artikelen met het laatste telecomnieuws uit Nederland en de rest van de wereld. Daarnaast voorziet de website haar bezoekers dagelijks van reviews over de nieuwste telefoons, in de prijsklassen van 50 euro tot en met 1000 euro. Ook maakt All About Phones met haar redactieteam dagelijks hoogwaardige videoreviews en inmiddels is het YouTube-kanaal (youtube.com/allaboutphones) uitgegroeid tot het grootste telecomkanaal in Nederland met videopreviews, -reviews en reports.

doelgroep van allaboutphones.nl

Mensen die op de hoogte willen blijven van het laatste telecomnieuws.

kosten van adverteren op allaboutphones.nl

Op allaboutphones.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die allaboutphones.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers