Adverteren in allesoverhr.nl (nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in allesoverhr.nl (nieuwsbrief)

De redactionele nieuwsbrief biedt wekelijks het laatste vaknieuws, artikelen, tips, tools en trends voor (HRM-)managers en professionals. De informatieve nieuwsbrief wordt kosteloos per e-mail wekelijks naar ruim 10.000 HR-professionals verzonden. Een opsomming van de thema’s die op Allesoverhr.nl aan bod komen:

doelgroep van allesoverhr.nl (nieuwsbrief)

De bezoeker van Allesoverhr.nl is een zelfstandige professional op het gebied van Personeel en Arbeid, die hoge eisen stelt aan de kwaliteit, relevantie en actualiteit van de geboden informatie.

allesoverhr.nl (nieuwsbrief) richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk

kosten van adverteren in allesoverhr.nl (nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die allesoverhr.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

meer mogelijkheden

Natuurlijk bieden we nog veel meer mogelijkheden! Op MediaBookers.nl staan momenteel 456 Direct mails die zich richten op mensen met deze interesse.

Via MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken. Op dit ogenblik bevat onze database nog 456 direct mail advertentiemogelijkheden om mensen met interesse in zakelijk te bereiken.

Opmerkingen van de uitgever

verschijnt 1 keer per week op zondag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers