Adverteren op Allesoverhr.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Allesoverhr.nl

Allesoverhr.nl is dé HR website waar kwaliteit, actualiteit, advies en kennis op het totale gebied van HRM voor de HR-professional op een overzichtelijke wijze gepresenteerd wordt.
Allesoverhr.nl een hoogwaardige website op het gebied van HRM- en managementvraagstukken. De site bereikt maandelijks duizenden HRM-ers, directeuren, (top)managers en professionals op hoog beslissingsniveau. De bezoekers zijn werkzaam binnen profit-organisaties, overheden (gemeenten, waterschappen, provincies en het Rijk), welzijnsinstellingen, kinderopvang, (academische)ziekenhuizen, zorg- en verpleeginstellingen, branche- en koepelorganisaties.

Allesoverhr.nl is de enige HR website in Nederland die de functie informatie en advies combineert vanuit een HR inhoudelijke achtergrond i.pv. een uitgeversachtergrond. Zij onderscheidt zich van andere initiatieven omdat informatie voorop staat. Honderden modellen, standaarden, checklisten en do’s and dont’s bieden de (HRM-)manager en de professional ondersteuning in hun praktijk. De jonge website wordt op korte termijn uitgebreid met het aanbieden van assessments en opleidingen.

doelgroep van Allesoverhr.nl

De bezoeker van Allesoverhr.nl is een zelfstandige professional op het gebied van Personeel en Arbeid, die hoge eisen stelt aan de kwaliteit, relevantie en actualiteit van de geboden informatie.

kosten van adverteren op Allesoverhr.nl

Op Allesoverhr.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Allesoverhr.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers