Adverteren via Amsterdam Digital Inner City

Digital Inner City bestaat uit Digitale Abri panelen in parkings in Amsterdam nabij o.a.: ArenA-gebied, De Bijenkorf, Leidseplein, Rembrandtplein, Museumplein, Waterloopplein en Westerpark. Er kan zowel licht animerend (voorkeur) als stilstaand beeld aangeleverd worden.

kosten van adverteren via Amsterdam Digital Inner City

Via Amsterdam Digital Inner City kun je al adverteren vanaf € 16.500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Wij hebben 3 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

verspreidingsgebied van Amsterdam Digital Inner City

  • Amsterdam

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

Digital Inner City wordt verkocht in een loop van 60 seconden, 6 adverteerders met elk een uiting van 10 seconden.

In totaal zijn er 50 schermen beschikbaar en de deadline is 48 uur (2 werkdagen) voor aanvang van de campagne. Last minute wijzigingen bespreekbaar.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers