Adverteren in AMT.nl (Nieuwsbrief)?

Standaard vanaf € 315,79

Onze vanaf prijs € 300,00

Adverteren in AMT.nl (Nieuwsbrief)

Met aandacht voor ontwikkelingen en trends op autotechnisch gebied biedt AMT vak- en
investeringsinformatie voor manager en leidinggevenden in de werkplaats. AMT informeert over de technische aspecten van (nieuwe) personen- en bedrijfsauto’s: gereedschappen, garage-uitrusting, werkplaatstechniek, auto-electronica, schade-herstel, automaterialen en
accessoires, brandstoffen, smeermiddelen enzovoort. Verder is er aandacht voor de werkplaatsorganisatie en management bij dealerbedrijven, universele bedrijven en
fleetowners. Ook de ontwikkelingen rondom de auto in ruimere zin worden behandeld in AMT. Zo komt ook de energie- en milieuproblematiek aan bod.

doelgroep van AMT.nl (Nieuwsbrief)

De AMT-websites zijn er voor iedereen die met autotechniek te maken heeft. AMT spreekt de taal van de autotechnicus.

kosten van adverteren in AMT.nl (Nieuwsbrief)

In AMT.nl (Nieuwsbrief) kun je al adverteren vanaf € 300,00 . Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die AMT.nl (Nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 4 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers