Adverteren op AMT.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op AMT.nl

Met aandacht voor ontwikkelingen en trends op autotechnisch gebied biedt AMT vak- en
investeringsinformatie voor manager en leidinggevenden in de werkplaats. AMT informeert over de technische aspecten van (nieuwe) personen- en bedrijfsauto’s: gereedschappen, garage-uitrusting, werkplaatstechniek, auto-electronica, schade-herstel, automaterialen en
accessoires, brandstoffen, smeermiddelen enzovoort. Verder is er aandacht voor de werkplaatsorganisatie en management bij dealerbedrijven, universele bedrijven en
fleetowners. Ook de ontwikkelingen rondom de auto in ruimere zin worden behandeld in AMT. Zo komt ook de energie- en milieuproblematiek aan bod.

doelgroep van AMT.nl

De AMT-websites zijn er voor iedereen die met autotechniek te maken heeft. AMT spreekt de taal van de autotechnicus.

kosten van adverteren op AMT.nl

Op AMT.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die AMT.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Overige vakformaten op aanvraag,

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers