Adverteren op AMweb.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op AMweb.nl

AMweb.nl is de dagelijkse nieuwsbron voor iedereen die actief is binnen de financiële dienstverlening – van medewerkers bij intermediaire kantoren tot directeuren van verzekeraars.

doelgroep van AMweb.nl

AM richt zich op professionals in de financiële dienstverlening. In de volle breedte en op alle niveaus. AM is dan ook zowel goed vertegenwoordigd bij de grote banken en verzekeraars als bij de kleine assurantiekantoren.
De doelgroep bestaat veelal uit mannen, is hoog opgeleid, is veelal tussen de 40 en 50 jaar oud en is langer dan 5 jaar werkzaam in de verzekeringsbranche. Het overgrote deel is werkzaam bij een adviseur of verzekeraar.

AMweb.nl richt zich op mensen die interesse hebben in financiering en loopbaan

kosten van adverteren op AMweb.nl

Op AMweb.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die AMweb.nl te bieden heeft. Wij hebben 6 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers