Adverteren op Androidplanet.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op Androidplanet.nl

AndroidPlanet staat geheel in teken van het besturingssysteem Android, gemaakt door Google en te vinden op talloze devices waaronder smartphones van de bekende fabrikanten als Samsung, HTC, Sony en LG. AndroidPlanet biedt nieuws, tips, reviews, ‘how-to’s’, koopadviezen en andere relevante informatie over Android en de verschillende smartphones, tablets en gadgets met Android OS. Het is de meest populaire Nederlandstalige website over Android in Nederland en België. De website biedt een betekenisvolplatform voor zowel beginnende gebruikers als de echte Android-geeks. Wat AndroidPlanet onderscheidt van andere websites op telecomgebied is de combinatie van relevante berichtgeving en betrouwbare koopadviezen.

doelgroep van Androidplanet.nl

man, leeftijd 18 - 40 jaar, hoog opgeleid, A + B1.

Androidplanet.nl richt zich op mensen die interesse hebben in technologie en informatica en nieuws en media

kosten van adverteren op Androidplanet.nl

Op Androidplanet.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Androidplanet.nl te bieden heeft. Wij hebben 15 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Sponsored story - blogevent op aanvraag

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers