Adverteren op androidworld.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op androidworld.nl

Androidworld is de grootste Androidcommunity van de Benelux en zij brengen dagelijks het laatste nieuws, interessante applicaties en natuurlijk uitgebreide reviews van de nieuwste toestellen en tablets. Door het gedreven AW team is Androidworld uitgegroeid tot dè informatiebron van Android in Nederland en ver daarbuiten. Dat het AW team vaak als eerste redactie gevraagd wordt om de nieuwste toestellen te testen is een weergave van de kunde en de autoriteit van het AW team binnen Nederland.

doelgroep van androidworld.nl

Androidworld heeft een brede lezer- en gebruikergroep die bestaat uit iedereen van beginnende smartphonegebruiker tot de echte Androidguru.

androidworld.nl richt zich op mensen die interesse hebben in technologie en informatica en nieuws en media

kosten van adverteren op androidworld.nl

Op androidworld.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die androidworld.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers