Adverteren in AnnexCinema Woerden?

prijs op aanvraag

Adverteren in AnnexCinema Woerden

In de Annex Cinema in Woerden is het mogelijk om een commercial op het filmdoek te plaatsen. De bioscoop heeft vier verschillende zalen waar de commercial getoond kan worden. De advertentiemogelijkheden hangen af van de gewenste inhoud en verspreiding van de commercial.

doelgroep van AnnexCinema Woerden

De doelgroep voor bioscoopreclame is uiteraard de bioscoopbezoeker. Deze doelgroep is zeer divers samengesteld, maar de bioscoopbezoekers hebben in elk geval één ding gemeen: ze zijn ideaal om voor te adverteren. Alle bezoekers komen speciaal naar de zaal om vermaakt te worden en zijn daar helemaal voor in de stemming. Dat maakt dat een bioscoopreclame misschien wel de meeste attentiewaarde heeft van alle reclamesoorten. Vrijwel niemand zal de getoonde boodschap ontgaan, want de kans op afleiding is in de donkere zaal minimaal. Vergeleken met tv-commercials zal een spot in een bioscoopzaal een tot wel 8x hogere attentiewaarde hebben.

Tip van MediaBookers: bioscoopbezoekers oriënteren zich vooraf goed online en zijn gemiddeld een kwartier in de lobby aanwezig. Je impact kun je dus enorm versterken door dus ook online en in de lobby van het bioscoopcomplex zichtbaar te zijn met je boodschap.

kosten van adverteren in AnnexCinema Woerden

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind en boek je eenvoudig de beste plek voor jouw bioscoopcommercial. Als ondernemer regel je dat namelijk het liefste zelf!

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die AnnexCinema Woerden te bieden heeft. MediaBookers heeft vrijwel iedere bioscoop in haar databank. Van luxe bioscoop tot intiem filmhuis. Lokaal, regionaal of landelijk adverteren; vrijwel alles is mogelijk. Daarbij bestel je deze producten met extra korting. Deel een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces met ons en wij stellen direct een bioscoop campagne op maat voor je op.

verspreidingsgebied van AnnexCinema Woerden

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl vind je momenteel 137 bioscopen waarop jouw commercial geboekt kan worden. Maar misschien ben je ook wel geïnteresseerd in onze andere mogelijkheden om een groot publiek te bereiken?

Opmerkingen van de uitgever

Vertoningsweken lopen van donderdag t/m woensdag. Het tarief heeft uitsluitend betrekking op de vertoningskosten van een campagne, de technische kosten zijn hierbij niet inbegrepen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers