Adverteren op ans-online.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op ans-online.nl

Het is uiteraard mogelijk op onze website te adverteren. Daarmee bereikt u een enorm specifieke doelgroep, namelijk studenten! ANS-Online trekt maandelijks meer dan 35.000 unieke bezoekers, waarvan het merendeel student is aan de Radboud Universiteit. We bieden twee advertentieruimten aan. Kijk hieronder voor het overzicht.

doelgroep van ans-online.nl

Studenten in en rondom Nijmegen.

kosten van adverteren op ans-online.nl

Op ans-online.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die ans-online.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Banners mogen niet geanimeerd zijn. We kunnen de banner desgewenst door laten verwijzen naar een adres van uw keuze, wanneer men er op klikt.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers