Adverteren op Anwb Autoportal?

vanaf € 500,00

Adverteren op Anwb Autoportal

Verreweg de meeste mensen oriënteren zich op internet, voordat zij een nieuwe of tweedehands auto aanschaffen. Bijvoorbeeld op anwb.nl/auto, de uitgebreide autoportal van de ANWB. Op de ANWB Autoportal vinden zo’n half miljoen autoliefhebbers per maand diepgaande tests, praktische tips over koop en verkoop en handige feitjes over gebruik en onderhoud. En dat alles wordt zeker niet alleen door mannen gelezen: een derde van de bezoekers is vrouw. Bereik en inspireer duizenden Nederlandse liefhebbers van auto’s door te adverteren op de unieke ANWB Autoportal.

kosten van adverteren op Anwb Autoportal

Op Anwb Autoportal kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Anwb Autoportal te bieden heeft. Wij hebben 3 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Standaard banners dienen minimaal 3 werkdagen voor livegang te worden aangeleverd.
Microsite uiterlijk 2 weken voor lifegang aanleveren.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers