Adverteren op ANWB Elektrisch Rijden (Online)?

vanaf € 500,00

Adverteren op ANWB Elektrisch Rijden (Online)

Niet voor niets volgt de ANWB de ontwikkelingen rond elektrisch vervoer op de voet: regelmatig krijgen we vragen over elektrisch rijden. Alle antwoorden hebben we samengevoegd in een online special: het elektrisch dossier (anwb.nl/elektrisch). In dit onderdeel van de ANWB Autoportal vinden autoliefhebbers nieuws en achtergrondinformatie over elektrisch rijden. Denk hierbij aan tests, info over oplaadpunten en de voor- en nadelen van elektrische auto’s. Het dossier trekt een specifiek, zeer geïnteresseerd publiek en is daarmee een echte kans voor adverteerders.

doelgroep van ANWB Elektrisch Rijden (Online)

Autoliefhebbers.

ANWB Elektrisch Rijden (Online) richt zich op mensen die interesse hebben in auto en vervoer en dieren en natuur

kosten van adverteren op ANWB Elektrisch Rijden (Online)

Op ANWB Elektrisch Rijden (Online) kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die ANWB Elektrisch Rijden (Online) te bieden heeft. Wij hebben 6 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Standaard banners dienen minimaal 3 werkdagen voor livegang te worden aangeleverd.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers