Adverteren op ANWB Fietsportal?

vanaf € 500,00

Adverteren op ANWB Fietsportal

Onze online ANWB Fietsportal is hét vertrekpunt voor de actieve fietsliefhebber. Op anwb.nl/fietsen zoeken elke maand zo’n 31.000 fietsers naar inspiratie voor fietsroutes en fietsvakanties: goed voor bijna 150.000 pageviews. Met bijvoorbeeld het fietsweerbericht en de vele artikelen over fietsen, accessoires, routes en accommodaties kan elke fietser veilig en goed voorbereid op pad. Online in contact komen met de Nederlandse fietser lukt je met een advertentie op onze ANWB Fietsportal.

kosten van adverteren op ANWB Fietsportal

Op ANWB Fietsportal kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die ANWB Fietsportal te bieden heeft. Wij hebben 3 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Standaard banners dienen minimaal 3 werkdagen voor livegang te worden aangeleverd.
Microsite uiterlijk 2 weken voor lifegang aanleveren.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers