Adverteren op Anwb Kampeerportal?

vanaf € 500,00

Adverteren op Anwb Kampeerportal

De kampeerder is steeds vaker online op zoek naar een leuke camping of zich aan het oriënteren op kampeerspullen. Niet voor niets trekt anwb.nl/kamperen, onze speciale online kampeerportal, bijna 34.000 unieke bezoekers per maand (bijna 114.000 pageviews). Op de website vinden kampeerders elke dag actueel nieuws, kortingen, tips en nog veel meer inspiratie op het gebied van kamperen. Een ideale plek dus om ook jouw aanbod onder de aandacht te brengen van kampeerders. Van banner of tekstlink tot microsite: de mogelijkheden om te adverteren zijn uitgebreid.

kosten van adverteren op Anwb Kampeerportal

Op Anwb Kampeerportal kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Anwb Kampeerportal te bieden heeft. Wij hebben 3 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Standaard banners dienen minimaal 3 werkdagen voor livegang te worden aangeleverd.
Microsite uiterlijk 2 weken voor lifegang aanleveren.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers