Adverteren op Anwb Routeplanner?

vanaf € 500,00

Adverteren op Anwb Routeplanner

Niemand vindt verdwalen of te laat komen leuk. Daarom biedt de ANWB al sinds jaar en dag een online routeplanner via anwb.nl/routeplanner. Met de ANWB Routeplanner berekenen elke maand bijna drie miljoen bezoekers hun route. Dat zorgt voor bijna dertig miljoen pageviews per maand! Door met een banner te adverteren in de ANWB Routeplanner, bereik je autoliefhebbers op een moment dat zij met extra aandacht naar hun beeldscherm kijken. Adverteren met banners in de ANWB Routeplanner is daarom een prachtige gelegenheid om je doelgroep te bereiken en te inspireren.

kosten van adverteren op Anwb Routeplanner

Op Anwb Routeplanner kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Anwb Routeplanner te bieden heeft. Wij hebben 3 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Standaard banners dienen minimaal 3 werkdagen voor livegang te worden aangeleverd.
Microsite uiterlijk 2 weken voor lifegang aanleveren.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers