Adverteren op Anwb Vakantieportal?

vanaf € 500,00

Adverteren op Anwb Vakantieportal

Steeds meer vakantiegangers maken gebruik van het internet bij hun zoektocht naar een leuke vakantie of reis. Bijvoorbeeld van onze speciale ANWB Vakantieportal: maandelijks gaan bijna tweehonderdduizend vakantiegangers naar anwb.nl/vakantie voor het meest actuele nieuws, bestemmingen, tips en meer. Met deze hoeveelheid bezoekers, goed voor ruim een miljoen pageviews, is de portal een prachtige kans voor adverteerders om in contact te komen met hun doelgroep. De mogelijkheden om te adverteren zijn uitgebreid: van microsite tot banner of tekstlink.

kosten van adverteren op Anwb Vakantieportal

Op Anwb Vakantieportal kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Anwb Vakantieportal te bieden heeft. Wij hebben 3 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Standaard banners dienen minimaal 3 werkdagen voor livegang te worden aangeleverd.
Microsite uiterlijk 2 weken voor lifegang aanleveren.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers