Adverteren op anwb verkeersportal?

vanaf € 500,00

Adverteren op anwb verkeersportal

Staat er ergens file of zijn er wegwerkzaamheden? Veel autorijders kijken voordat ze de auto instappen op anwb.nl/verkeer voor de actuele verkeerssituatie. De betrouwbare ANWB Verkeersportal wordt elke maand door een miljoen autorijders geraadpleegd, goed voor meer dan 7 miljoen pageviews. Zo’n groot bereik is een mooie kans voor adverteerders om in contact te komen met een diverse groep aan autoliefhebbers. Kies voor een bannercampagne of een eigen microsite en verbind jouw merk aan het sterke en betrouwbare imago van de ANWB.

kosten van adverteren op anwb verkeersportal

Op anwb verkeersportal kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die anwb verkeersportal te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Standaard banners dienen minimaal 3 werkdagen voor livegang te worden aangeleverd.
Microsite uiterlijk 2 weken voor livegang aanleveren.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers