Adverteren op Anwb Vrijetijd Portal?

vanaf € 500,00

Adverteren op Anwb Vrijetijd Portal

Een dagje uit, weekendje weg, fietsen, wandelen of iets heel anders? Vrijetijdsbesteding is een breed begrip, maar iedereen kan soms wel wat inspiratie gebruiken. Daarom trekt anwb.nl/vrijetijd maandelijks ruim 67.000 unieke bezoekers, goed voor 196.854 pageviews. Op de portal vinden ze een breed scala aan toeristische informatie: van fietsroutes via korting op entreebewijzen tot tests van wandelschoenen. Voor elk wat wils, maar altijd relevant en betrouwbaar. Bereik de liefhebber van actieve vrijetijdsbestedingen met een advertentie op de ANWB Vrijetijdsportal.

kosten van adverteren op Anwb Vrijetijd Portal

Op Anwb Vrijetijd Portal kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Anwb Vrijetijd Portal te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Standaard banners dienen minimaal 3 werkdagen voor livegang te worden aangeleverd.
Microsite uiterlijk 2 weken voor lifegang aanleveren.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers