Adverteren in ANWB Wandelen en Fietsen (Nieuwsbrief)?

Standaard vanaf € 526,32

Onze vanaf prijs € 500,00

Adverteren in ANWB Wandelen en Fietsen (Nieuwsbrief)

Elke maand verrassen we meer dan 90.000 liefhebbers van wandelen en fietsen met deze gratis e-mailnieuwsbrief. De nieuwsbrief wordt altijd toegespitst op het seizoen: wat speelt er nu op het gebied van wandelen en fietsen? Lezers kunnen op deze manier genieten van actueel nieuws, relevante tips, mooie aanbiedingen en informatie over toepasselijke producten. Vanzelfsprekend wordt de nieuwsbrief alleen verstuurd naar mensen die zich zelf hebben aangemeld. Adverteren is daarom heel gericht: de advertentie wordt alleen gezien door echte liefhebbers van wandelen en fietsen.

kosten van adverteren in ANWB Wandelen en Fietsen (Nieuwsbrief)

In ANWB Wandelen en Fietsen (Nieuwsbrief) kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die ANWB Wandelen en Fietsen (Nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers