Adverteren op Anwb Wandelportal?

vanaf € 500,00

Adverteren op Anwb Wandelportal

Wandelaars goed voorbereid de paden op en de lanen in laten gaan: dat is wat de ANWB graag wil. Daarom ontwikkelden we anwb.nl/wandelen, onze speciale online wandelportal. Deze website is hét vertrekpunt voor de enthousiaste wandelaar en trekt maandelijks niet voor niets ruim 16.000 unieke bezoekers (80.000 pageviews). Op de ANWB Wandelportal vinden zij informatie over wandelroutes en wandelvakanties, tips voor een goede voorbereiding en tests van kleding en accessoires. De ideale plek dus om liefhebbers van wandelen te bereiken met een verleidelijke advertentie!

kosten van adverteren op Anwb Wandelportal

Op Anwb Wandelportal kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Anwb Wandelportal te bieden heeft. Wij hebben 3 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Standaard banners dienen minimaal 3 werkdagen voor livegang te worden aangeleverd.
Microsite uiterlijk 2 weken voor lifegang aanleveren.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers