Adverteren in ANWB Wintersport (Nieuwsbrief) ?

Standaard vanaf € 526,32

Onze vanaf prijs € 500,00

Adverteren in ANWB Wintersport (Nieuwsbrief)

De ANWB helpt graag bij de voorbereiding van een veilige en plezierige wintersportvakantie. Daarom ontvangen ruim 26.000 liefhebbers van wintersport tien keer per jaar (rondom het wintersportseizoen) de informatieve ANWB Nieuwsbrief Wintersport. In de nieuwsbrief lezen zij het laatste wintersportnieuws, zoals tests en sneeuwhoogtes, en vinden zij aantrekkelijke aanbiedingen. De abonnees hebben zich zelf aangemeld voor de nieuwsbrief. Adverteren is daardoor heel gericht: de banner of advertorial wordt alleen gelezen door liefhebbers van wintersport.

kosten van adverteren in ANWB Wintersport (Nieuwsbrief)

In ANWB Wintersport (Nieuwsbrief) kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die ANWB Wintersport (Nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Materiaal graag uiterlijk 10 werkdagen voordat de nieuwsbrief verstuurd wordt aanleveren via
banner@anwb.nl.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers