Adverteren op Anwb Wintersportportal?

vanaf € 500,00

Adverteren op Anwb Wintersportportal

De Nederlandse wintersporter zoekt en boekt zijn wintersport steeds vaker online. Om ze te informeren en inspireren bieden wij onze unieke online wintersportportal. Liefhebbers van wintersport vinden op anwb.nl/wintersport een veelheid aan nieuws, tips en tests. In de wintersportmaanden heeft de portal een maandelijks bereik van 64.000 unieke bezoekers, goed voor ruim 347.000 pageviews. Zijn wintersporters jouw doelgroep? Kies dan voor een banner of een aantrekkelijke microsite op de ANWB Wintersportportal en kom in contact met duizenden wintersporters.

kosten van adverteren op Anwb Wintersportportal

Op Anwb Wintersportportal kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Anwb Wintersportportal te bieden heeft. Wij hebben 3 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Standaard banners dienen minimaal 3 werkdagen voor livegang te worden aangeleverd.
Microsite uiterlijk 2 weken voor lifegang aanleveren.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers