Adverteren op anwb.nl?

vanaf € 500,00

Adverteren op anwb.nl

Met ruim vijf miljoen unieke bezoekers per maand (51 miljoen pageviews) is anwb.nl een uniek platform om met een zeer divers publiek in contact te komen. Denk hierbij aan consumenten die zich oriënteren op auto’s, motoren, fietsen of vakanties. Of die zoeken naar toeristische informatie of verkeersinformatie. Segmenteer op interessegebied met een van onze online portals of target op bepaalde locaties. Ook kun je gebruikmaken van redactionele maatwerkmogelijkheden in een microsite. Met anwb.nl bereik je jouw doelgroep op het juiste moment en op de juiste plaats.

doelgroep van anwb.nl

Consumenten die zich oriënteren op auto’s, motoren, fietsen of vakanties. Of die zoeken naar toeristische informatie of verkeersinformatie.

kosten van adverteren op anwb.nl

Op anwb.nl kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die anwb.nl te bieden heeft. Wij hebben 6 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers